“Yogas chitta vritti niródha”- A jóga a tudati folyamatok elcsendesítése  /Patandzsali/

Jógázz velem!

√ ha rendszeres mozgásra vágysz, ami támogatja az egészséged

√ szeretnéd megőrizni fiatalságod,fittséged

√ stresszesnek, lehangoltnak érzed magad

√ nehéz hosszabb ideig koncentrálnod

√ teljesen kezdő vagy a mozgásban és szeretnél preventíven, hatékonyan mozogni

√ szeretnél kiegyensúlyozottabb lenni

Magánórára bejelentkezés itt!

A csoportos online jógaóra hetente egyszer ingyen látogatható Rékaműhely Tagsággal, ráadásul korlátlanul jógázhatsz előre felvett videókra. Ha nem vagy még TAG, csatlakozz a közösséghez itt!

A jógaórák fő célja

 hogy figyelmünket a nyüzsgő világtól befelé irányítsuk, ezáltal feltöltődjünk és belső harmóniát teremtsünk. Az órákon a fizikai test átmozgatása nem cél, hanem egy nagyon hatékony eszköz az egészség és jóllét fenntartásása, spirituális cél elérésére. Gerinc, Hatha és Flow  órákon a könnyed mozdulatoktól a nehezebb pózokig haladunk, hogy a légzés és mozgás összhangja végül meditációvá váljon. 

Jelentkezz be magánórára itt!

Várlak szeretettel!

30 napos Jógautazás

Ha kipróbálnád velem a jógát és egy izgalmas kalandra vágysz, vegyél részt a 30 napos kihíváson! Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni itt! 

Melyik óratípus miben segít?

Bármelyik típust is választod, jógázhatsz velem személyesen magánóra keretein belül vagy otthonról online és otthonról élő csoportos online foglalkozáson. Várlak szeretettel mindháromra! 

Bejelentkezés magánórára, bejelentkezés az online videókra, bejelentkezés élő online órára.

Gerincjóga

Gerincjóga

Megoldást adhat

gerincproblémák, légzőszervi, keringési problémák, túlsúly, rossz közérzet, sok stressz, kimerültség, menstruációs görcsök, figyelemzavar, legyengült immunrendszer, túlterheltség esetén és általános egészségi állapot javítására.

Hatha jóga

Hatha jóga

Segíthet

kiegyensúlyozatlanság, leterheltség, figyelemzavar, depresszió, mozgáshiányos állapot, rossz tartás, izomgyengeség, merevség, szétszórtság, idegesség esetén.

Flow jóga

Flow jóga

Neked ajánlom, ha

már egy ideje jógázol és szeretnél kipróbálni valami dinamikusat, szeretsz mozogni, táncolni és megtapasztalnád a flow élményt, kikapcsolódásra és némi stresszoldásra vágysz.

Elérhetőségeim

Cím

1064, Budapest
Szinyei Merse Pál utca 11. , 8-as kapucsengő

Telefon

+3630 497 8885

Lépj kapcsolatba velem