Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot!

Ahhoz, hogy hatékony segítséget tudjak neked nyújtani a problémád megoldásában, mindenképpen szánj időt a Kapcsolatfelvételi Űrlap kitöltésére! Azt javaslom, gondold át alaposan a válaszaid, lehetőleg nyugodt körülmények között töltsd ki az űrlapot. Tapasztalataim szerint minimum 10-20 percre lesz szükséged.

Miután elküldted a Kapcsolatfelvételi Űrlapot, 2-3 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot valamilyen formában. Lehet, hogy felhívlak, lehet, hogy emailt írok, de biztos lehetsz abban, hogy valamilyen formában felveszem veled a kapcsolatot!

Felmerülhet benned a kérdés: Hogyan tovább, mi lesz a következő lépés?

√  Felveszem veled a kapcsolatot valamilyen formában (telefon, email), 2-3 munkanapon belül.

√   A kitöltött űrlap alapján javasolni fogom neked, hogy mi a következő lépés.

√   Lehet, hogy egy online konzultációt javaslok, ahol még felteszek néhány kérdést és javaslatot teszek arra, hogyan működhetünk együtt „Az IR Mentor Program” keretén belül. Ezt a konzultációt általában 1-2 héten belül meg tudjuk szervezni.

√  Lehet, hogy meghatározott, a fejlődésedet segítő tananyagot kapsz tőlem első körben.

√  Lehet, hogy online kurzust fogok ajánlani, amivel a legjobban tudod támogatni a gyógyulásod és azonnal bele is tudsz vágni.

√  És az is lehet, hogy kiderül, nem tudok neked segíteni és ezt meg is fogom mondani. Ebben az esetben igyekszem olyan szakemberhez irányítani, aki nagy valószínűséggel fog tudni neked segíteni.