30 napos jógakihívás – Jógautazás Rékával

Turbózd fel magad,

vegyél részt a 30 napos jógautazáson

erősíts, frissíts, nyújts, energetizálj és lendülj formába 30 nap alatt! Támogasd meg egészséged és regenerálódj hatékonyan!

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a Rékaműhely tagságra, majd belépés után kattintani a Jógavideókra, ahol a kihívást is megtalálod!

Az első hónapot ajándékba kapod!

 

Mikor kezdhetem el a 30 napos kihívást?

 

bármikor elkezdheted, a videók fel lesznek töltve a fiókodba

10.01-jén töltöm fel az első videót, utána minden nap egyet

amikor mind a 30 videó felkerült, ott is marad, hogy elkezd, újrakezd, vagy ismételd.

Milyen plusz előnyökkel jár a regisztáció?

Jógavideók

Az otthonodból jógázhatsz, különböző nehézségi szintű, időtartalmú és típusú  jógavideóra. 10-90 perces gyakorlások hozzád igazodva,  több, mint 13 óra, kezdőtől a haladóig, jelenleg 24 videó, folyamatosan bővülő tartalom.

Blog és Podcast

Korlátlan hozzáférés értékes blog és podcast tartalmakhoz, jóga és egészségfejlesztés témakörökben,  érdekes kérdéseket feszegetve, vagy egy-egy témát hosszabban kifejtve, hétről hétre friss újdonságokkal.

Élő Online Jóga

Heti egy alkalommal részt vehetsz a csak tagok számára fenntartott online jógaórán, ahol velem és a többi taggal együtt jógázhatsz megtapasztalva a közösség igazi erejét. Együtt könnyebb!

Zárt facebook csoport

Csatlakozási lehetőség zárt facebook csoporthoz, ahol kérdéseket tehetsz fel, véleményt cserélhetsz más tagokkal és bejegyzéseket olvashatsz jógáról, egészségfejlesztésről.

 

A REGISZTRÁCIÓÉRT kattints ide, próbáld ki egy hónapig ingyen!