Rólam

Meggyőződésem, hogy az emberi test bizonyos határok között képes önmagát javítani, gyógyítani. Ezt a természetes képességet szeretném támogatni minden lehetséges és hatékony eszközzel. 

Az én történetem

Életem során számtalanszor váltottam életmódot, mostanában szeretem inkább azt mondani, hogy folyamatos életmódváltó vagyok. Egyrészt mert hiszek az élethosszig tartó tanulás elméletében, másrészt mert erős késztetést érzek arra, hogy egyre jobb és jobb legyek (mindenben), így a tanult és megtapasztalt dolgokat azonnal  átültetem az életembe és rögtön tovább is szeretném adni másoknak.

Véleményem szerint folyamatosan gyarapodó tudásunkkal, képességeink, készségeink fejlesztésével mi is örökké változunk, így életmódunkat mindig ehhez a pozitív változáshoz kell igazítani. Úgy fogunk igazán kiteljesedni és jól érezni magunkat a bőrünkben.

Végzettségem szerint magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, valamint művelődésszervező és újságíró vagyok. Néhány évig dolgoztam tanárként, aztán első gyermekem megfoganása megváltoztatott mindent. Rájöttem túl sokat dolgozom, stresszelek, keveset pihenek, azt se mindig jó minőségben, ráadásul hitvány ételeket eszem, nincs időm a minőségi edzésre és mindemellett alig alszom.

Változtatni akartam mindezeken és így, egyre fontosabb szerephez jutott az egészségemmel és családom egészségével való törődés. Elkezdtem tanulni, hogy mi egészséges és mi nem az, megreformáltam a napjaim,az alvásom,  elkezdtem jógázni (még a terhesség alatt) és megfigyeltem, hogy ezek fantasztikusan jó hatással vannak rám is és a babára is. A mozgás örömén és azon túl, hogy felszabadultnak és boldognak éreztem magam, egy olyan közegbe kerültem, ahol nem kellett senkinek/semminek megfelelnem és ez végtelen nyugalommal töltött el. Életem egyik legszebb időszaka volt.

Összesen 3 csodálatos gyermekem született sorban egymás után és én megélhettem a kisgyermekes anyukák minden örömét és nehézségét, de mindvégig célként lebegett előttem, hogy vidáman, jó egészségben, szeretetben éljünk.

Saját jógagyakorlásom végül odáig vezetett, hogy 2016-ban a Mandala jógastúdiókban én is elvégeztem egy jógaoktatói képzést. Gerincjóga oktató lettem!

Ettől kezdve már nem akartam mást csinálni, mint továbbadni tapasztalataimat, hogy mások is megélhessék a jóga csodáit. Életmódváltásom része volt, hogy olyasmivel foglalkozzam, ami engem is feltölt, amiben hiszek és amivel segíthetek másoknak. Számomra hivatássá vált a jógaoktatás.

2016-tól a budapesti Sankalpa Jóga és Mozgásműhelyben oktattam, emellett tanultam, hogy hatha jóga, flow jóga oktató, majd fasciális jógaterapeuta lehessek.

2018-ban felkértek a Stúdió vezetésére. Számos workshopot és tábort szerveztem azokban az években, közben lelkesen oktattam és beiratkoztam egy újabb tanfolyamra: Integrált Manuális Terápiára, mely a jóga mellett újabb szerelmet hozott az életembe. Jelenleg is ezen a két egymástól különböző , de nagyon is összhangba hozható területen dolgozom: a jógaoktatás és manuális terápia mellett a TestMűhely képzési vezetője lettem főállásban.

Most is tanulok-mint mindig- és az új kutatási eredményeket, újonnan szerzett tudásom, tapasztalatom beépítem a terápiás munkámba.

A hozzám érkezőkkel közösen dolgozom azon, hogy elérjék céljaikat, melybe mindenki beleadja a magáét, az is, aki életmódot szeretne változtatni, az is, aki jógázni jön és az is, aki testi feszülést/fájdalmat szeretne enyhíteni és megszűntetni.

A Rékaműhely célja,

hogy természetes és hatékony eszközökkel segítsen jól érezni magad a bőrödben, elérni a testi-lelki harmóniát.

Meggyőződésem, hogy az emberi test bizonyos határok között képes önmagát javítani, gyógyítani. Ezt a természetes képességet szeretném támogatni jógával, mozgásos foglalkozásokkal, manuális- és légzésterápiával.

Fő profilom:

  • testi feszülések, fájdalmak, kellemetlen érzetek enyhítése, megszűntetése
  • rehabilitáció
  • a test öngyógyító folyamatainak aktiválása
  • testtartáselemzés, mozgáselemzés
  • prevenció, fittségi stratégiák
  • sportteljesítmény növelése, hatékonyság fejlesztése
  • stresszkezelés
  • civilizációs ártalmak ellensúlyozása
  • egészséges életmód tanácsadás, egészségfejlesztés

Elérhetőségeim

Cím

1064, Budapest
Szinyei Merse Pál utca 11. , 8-as kapucsengő

Telefon

+3630 497 8885

Lépj kapcsolatba velem