Érdekel, hogy milyen eredményeket tudsz elérni, a velem való együttműködéssel?

Hallgasd meg az általam mentoráltak visszajelzéseit, sikertörténeteit!

„Végre egy olyan valódi segítség, amire szerintem minden inzulinrezisztens vágyik!”

Balogh-Lengyel Alexandra

“Rettentő sokat kaptam a programtól, stabilnak érzem magamat, el tudom dönteni, hogy mi az, amit ehetek, mi az, amit nem, kvázi, hogy mi tesz jót és mi nem, és ez egy határozottságot, egy döntésképességet ad a kezembe, ami miatt rettentően erősnek érzem magamat. A lehető legnagyobb áttörésem pedig az, hogy a mi közös munkánk alatt teherbe estem!”

Nemesvári Stella

„Folyamatosan esik le rólam a nadrág, fogytam 17 kilót! Kezdek azzá formálódni, akivé szeretnék. Jó érzés így élni, látni, hogy van eredmény. Egészséges vagyok.”

Anikó

“A menstruációs görcsök 15 éves korom óta kísértek. Volt, hogy alig aludtam 3 órát, vagy nem tudtam munkába menni. Az igazi áttörés számomra, hogy a menstruáció előtti időszakban ezek a tünetek teljesen megszűntek, a haspuffadásom elmúlt, pozitívabb vagyok, jobb a közérzetem és az alvászavarom megtanultam kezelni, ami számomra nagyon nagy áttörés.”

Papp Gabriella

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben, sokkal magasabb az energiaszintem és az érzés, hogy tudom mit csinálok SZUPER! Egy életen át tudom ezt magammal vinni.”

Gödrösi-Béres Vivien

” A hasam most már nem úgy néz ki, mint egy hat hónapos terhes (…), nem vizesedek, jó lett a memóriám.”

Trepinszki Tímea

Bejelentkezés ingyenes online konzultációra

Itt tudsz időpontot foglalni hozzám: